BEDİR DEKOR HİZMETLERİMİZ

http://bedirdekor.com/wp-content/uploads/2022/02/Getty157331821.jpg

BEDİR DEKOR İÇ ve DIŞ TADİLAT

Herhangi bir yapının hem iç hem dış sıvası, boyası veya badanası gibi, döşeme ile tavan kaplamalarından birçok iyileştirme ve kiremit onarımı gibi tüm durumlara basit tamirat durumu nedir.

http://bedirdekor.com/wp-content/uploads/2022/02/Getty157331821.jpg

BEDİR DEKOR PEYZAJ ve ÇEVRE DÜZENLEME

Peyzaj bulunduğunuz herhangi bir yerde bizi çevreleyen şeylerin tümüdür. Peyzaj mimarlığının çalışma alanı kent içi park ve bahçelerin düzenlenmesi olabileceği gibi kırsal, tarımsal, endüstri, ulaşım, orman ve turizm alanlarının planlanması da olabilir. Çevre düzenleme binalara ait olan bahçe ya da teras gibi alanların hem kullanışlı hem de temiz bir görünüm sergileyecek forma bürünmesi için yapılan çalışmaların bütünüdür.

http://bedirdekor.com/wp-content/uploads/2022/02/Getty157331821.jpg

BEDİR DEKOR İZOLASYON

Binaları dış tehditler olarak kabul edilen yağmur, dolu, kar, toprak nemi, yeraltı suyu gibi ıslak sorunlardan korumak aynı zamanda; iç tehditler olarak kabul edilen banyo, tuvalet ve mutfak sularından arındırmak için su izolasyonu yapılmaktadır. Çatı ve Döşemede de ısı ve su izolasyonu son derece önemlidir. Mevcut çatının yük durumu, eğimi, bölgesi gibi durumlara bakılarak izolasyon malzemesi seçilebilir ve uygulaması yapılabilir.

SİZ HAYAL EDİN BEDİR DEKOR SİZİN İÇİN YAPSIN

BEDİR DEKOR DOĞA İLE YAŞAM ARASINDAKİ KÖPRÜNÜZ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ